28 Mayıs 2008 Çarşamba

Lost Hakkında

Oyuncular: Matthew Fox, Josh Holloway, Evangeline Lilly Televizyon tarihinin tartışmasız en ilgi çekici dizisi. Gerçek bir fenomen. Bir uçak kazasından kurtulan 48 kişi, onlara ev sahipliği yapan ıssız bir adada sağ kalmanın yolunu arıyor. Birbirlerine hem arkadaş, hem aile, hem düşman, hem de yabancı olan bu insanlar acımasız doğa koşullarıyla hep birlikte mücadele etmek zorunda...

Konu: Uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır. Özellikle her bölümde, bir karakterin geçmişine gidilerek ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha bir çok enteresan özelliğe sahip insan… Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadırAdadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iter. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır.2. sezonda uçağın kuyruk kısmından sağ olarak kurtulan yolcularla temasa geçilir. Adanın gizemleri bir bir çözülmeye başlamakta, bununla birlikte yeni sorular ortaya çıkmaktadır. Adada yaşayanlarla (The Others-Diğerleri) temasa geçilir. Diğerleri, adadakileri, kendilerine yaklaşmaları durumunda öldürmekle tehdit eder. 2. sezon sonunda birkaç kişi diğerlerinin eline düşer.3. sezonda ise "diğerleri"nin hayatlarının derinliklerine inilir. Flashbacklerle geçmişleri anlatılır.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok ilginç ve karışık bir dizi bağımlısı oldum neden bilmem başka bir dizi olsa izlemezdim bile

Adsız dedi ki...

İremcim senin o güseL sözLerine yarağımı sokup amcıındı ınletıp sna orospu sınem gıbı avaazın cıktıgı kadar bağırttırmak ısterı m yhahahahayahha hahi irem yhahahaha yahah haddı ırem az kaldı hadı hadı yaaaahyaaaah

Adsız dedi ki...

sapık manyak.ne alaka şimdi senin bu yaptığın yorum. senin gibi aklı şeyinde çalışanların, o çok kıymetli şeylerini koparmak lazım.